Werkwijze

Zoals in de visie van Popelier Pensioenadvies al wordt aangegeven is het voor mij van belang samen na te gaan waar het bij jou persoonlijk of bedrijfsmatig omgaat. Alleen dan kunnen we de juiste invulling geven aan de behoefte.

Hierin maak ik gebruik van mijn eigen bewezen model aan de hand van de richtlijnen die er maatschappelijk bestaan.

Doel
Het doel van deze werkwijze is samen op een gestructureerde manieren werken naar het einde, een passende pensioenoplossing. De passendheid wordt niet alleen bepaald door een product dat de wens invult, maar zeker ook door beheersbare kosten en voorkoming van onverwachte risico’s. Daarnaast kan er op deze manier ook worden gekeken of de wens past bij het uiteindelijke doel, de invulling van het product en uiteindelijk de kosten.

Overige specialisaties
Naast het adviseren in pensioenoplossingen richt ik me ook in het bijzonder op communicatie. Deze communicatie richt zich op:

  • Pensioeninformatie voor particulieren
  • Pensioeninformatie voor werknemers
  • Pensioencommunicatie naar werknemers anders dan een presentatie of een individueel gesprek
  • FinanciĆ«le communicatie gericht op pensioneren

Adviseren en bemiddelen in producten die gerelateerd zijn aan pensioen:

  • Overlijdensrisico

Toegevoegde waarde
Door mij uitsluitend te richten op pensioen ben jij voorzien van een pensioenadviseur die weet waar het om draait en die jouw belang altijd zal verdedigen. Pensioen moet zorgen voor een stevig fundament en daar ga ik heel erg graag samen met jou naar opzoek.

Om jou een beter beeld te geven hoe Popelier Pensioenadvies zichzelf onderscheid qua kosten tref je hieronder de verschillende dienstverleningsdocumenten aan die je kunt gebruiken als vergelijking. Als jij een specifieke vraag hierover hebt, neem dan vooral contact met mij op. Vragen is immers gratis.

Dienstverleningsdocument Pensioen 2018

Dienstverleningsdocument Vermogen 2018

Dienstverleningsdocument Risico 2018